en bild

Liljeholmens ortopedi söker handkirurg

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst Liljeholmens Ortopedi är en liten trevlig klinik som ligger nära tunnelbanan och Liljeholmens centrum och har utsikt över sjön Trekanten. Vi är helt inriktade på handkirurgi. Hos oss arbetar fem specialister i handkirurgi, varav två är disputerade och en docent, samt en specialist i ortopedisk kirurgi med stor handkirurgisk erfarenhet. Vi har tre sköterskor, en undersköterska och två receptionister. Vår målsättning är att utföra grundläggande handkirurgi med högsta kvalitet och effektivitet. Vi har genomlysning och modernt utrustad operationsavdelning med två salar. Vi gör de flesta operationer i lokalbedövning, men kan också planera in operationer i narkos.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Liljeholmstorget 7, 8tr,Hiss B, Stockholm

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår handkirurgisk mottagning och operation. Jourtjänstgöring ingår inte.

Kvalifikationer

Vi söker antingen en specialist i handkirurgi eller en specialist i näraliggande kirurgisk specialitet med speciellt intresse för handkirurgi. Du bör kunna handlägga de allra flesta handkirurgiska fall på mottagningen och utföra de vanligaste handkirurgiska operationerna.

Personliga egenskaper

Förmåga att samarbeta med läkare och övrig personal, trevligt och korrekt bemötande mot patienter, ansvarskänsla och noggrannhet är som alltid viktiga. Eftersom vi är en liten enhet kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Urval sker löpande och tjänsten kan därför tillsättas redan innan sista ansökningsdatum. Vi har bara möjlighet att besvara ansökningarna från dem som kommer att kontaktas för intervju. Vi är flexibla vad gäller arbetstid och är intresserade av dig som kan arbeta regelbundet, gärna minst en dag/vecka.

Anställningsform:
Allmän visstidsanställning
Varaktighet:
Enligt överenskommelse
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-02-19

Information om tjänsten lämnas av

Aron Lindqvist
Johan Carlman

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: aron.lindqvist@ptj.se