en bild

Praktikertjänst Runby vårdcentral söker delägare/specialist i allmänmedicin

Bild

Information om Praktikertjänst Runby vårdcentral

Runby Vårdcentral är en privat husläkarmottagning med ca 6000 listade patienter. Vårdcentralen är ansluten till Praktikertjänst AB, som drivs på uppdrag av Region Stockholm. Vårdcentralen söker nu en specialist i allmänmedicin eller ST-läkare som strax är klar med sin specialistutbildning i allmänmedicin.

Som specialist i allmänmedicin på Runby vårdcentral finns möjlighet att kunna ta del av Praktikertjänsts unika koncept genom att bli delägare vilket innebär att de som utför vården även äger företaget. 

När du går in som delägare kommer du att ansvara för den dagliga driften för mottagningen tillsammans med en annan erfaren kollega. För att lyckas i rollen som delägare erbjuds ett nätverk av specialister inom olika områden, så som säkerhet, juridik, HR, fastighet, administration, finans, IT- och telefoni, kvalitet, kommunikation, inköp, pension och miljö. Som en del av rollen som delägare är du ansvarig för verksamhetens resultat vilket innebär att du gör en budget och ansvarar för det ekonomiska resultatet.

Arbetsuppgifter

Som allmänspecialist kommer arbetet innebära en varierande vardag varvat med patientbesök, ledarskapsfrågor och verksamhetsutveckling.

Kvalifikationer

Specialist inom allmänmedicin eller strax färdig ST-läkare i allmänmedicin.

Personliga egenskaper

Är du specialist inom allmänmedicin och är bra att samarbeta med vårdcentralens olika personalgrupper och som är mån om att ge en god service och bemötande till våra listade patienter så kan du vara den vi söker!

Som person är du kommunikativ, lugn, trygg och balanserad. Du uppskattar variation i ditt arbete och du tycker att det är stimulerande att arbeta med olika patientgrupper inom ramen för vårdcentral. 

Då anställningen innebär ett delägarskap i Runby vårdcentral och därmed Praktikertjänst AB så har du ett naturligt intresse av frågor som rör ledarskap, verksamhetsutveckling samt ekonomi. På Runby vårdcentral kommer vi att vara öppna för nya idéer som kan driva vårdcentralens utveckling framåt. 

Övrig information

Urvalsprocessen sker löpande och därför ser vi gärna att du tar en första konfidentiell kontakt med vår affärsutvecklare Gunilla Ackelid på telefon 0760-501284 eller gunilla.ackelid@ptj.se redan nu.

Vi vill att din ansökan består av ett CV samt ett personligt brev. Under rekryteringsprocessen kommer de kandidater vi väljer att gå vidare med att genomgå en personlig intervju inför en eventuell rekryteringsprocess.

 Vi ser fram mot din ansökan!


Tillbaka till lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100%)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-04-16

Kontakt

Gunilla Ackelid

Ansök

Ansök