en bild

Barnläkare till Stockholm Kids BUMM

Bild

Information om arbetsplatsen

Nu rekryterar vi ytterligare en barnläkare till Stockholm Kids BUMM i centrala Stockholm. Mottagningen bedriver specialistvård på uppdrag av Region Stockholm. Vi finns i härliga och ändamålsenliga lokaler och erbjuder en positiv arbetsmiljö, flexibilitet, förmånliga villkor, korta beslutsvägar och stora möjligheter att vara med och utveckla verksamheten. 

I denna rekrytering finns på sikt möjlighet till delägarskap i Praktikertjänst. Som delägare är du tillsammans med övriga delägare på mottagningen också verksamhetsansvarig och får därmed möjlighet att påverka och ta ansvar i stort som smått. Till våra delägares hjälp finns inom Praktikertjänst ett nätverk av specialister inom olika områden som exempelvis HR, ekonomi, juridik och fastighet. 

Arbetsuppgifter

Kliniskt arbete som barnläkare på BUMM enligt uppdraget i vårdvalet i Region Stockholm. Om du brinner för kvalitetsarbete och gärna ser dig som medicinskt ledningsansvarig på mottagningen så är det ett plus. 

Kvalifikationer

Legitimerad specialistläkare i barn- och ungdomsmedicin. Eventuell subspecialitet är meriterande. 

Personliga egenskaper

Du är en trygg person som är väl förankrad i din kunskap och i din förmåga till ett professionellt bemötande av såväl våra barn och ungdomar som deras vårdnadshavare. Du är en duktig kliniker som ser det som en självklarhet att hålla dig uppdaterad kompetensmässigt och att hålla hög kvalitet i patientmötet. 

Du ser det som en självklarhet att ha ett stort engagemang i både dina patienter och i mottagningens utveckling. Vi tror att du är nyfiken på nya lösningar och möjligheter. Som person är du kommunikativ, lugn, balanserad och förtroendeingivande i mötet med barnen och ungdomarna samt med dina kollegor. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som lyhördhet samt förmåga till samarbete.

Övrig information

För frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till verksamhetschef Evelina Bihl på telefon 070- 459 35 96 eller evelina.bihl@ptj.se. Urvalsprocessen sker löpande.
Du kan också välja att ta en första konfidentiell kontakt med vår affärsutvecklare Anna-Karin Bergström på telefon 070-166 71 20 eller anna-karin.bergstrom@ptj.se.

Vi vill att din ansökan består av ett CV samt ett personligt brev. Under rekryteringsprocessen kommer de kandidater vi väljer att gå vidare med att genomgå en personlig intervju inför en eventuell rekryteringsprocess.

Välkommen med din ansökan!


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100%)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-02-29

Kontakt

Anna-Karin Bergström

Ansök

Ansök