en bild

Distriktsläkare till Ekerö vårdcentral - digifysisk vård i framkant

Bild

Information om arbetsplatsen

Nu söker vi en specialist i allmänmedicin till oss på Ekerö Vårdcentral. Som specialist i allmänmedicin hos oss bidrar du till att fortsätta bygga vår välfungerande vårdcentral till att bli ännu bättre. Ser vi att vi fungerar bra tillsammans så finns det goda möjligheter att du går in i vår erfarna ägargrupp och blir delat verksamhetsansvarig med andra läkare på mottagningen. Du är då med och planerar samt driver arbetet på mottagningen och blir dessutom delägare i Praktikertjänst.

Ekerö Vårdcentral är den största vårdcentralen i Ekerö kommun och ligger vid Ekerö centrum med goda kommunikationsförbindelser. Vi ansvarar för drygt 20 000 listade patienter och är ca 70 medarbetare. Vi är en trevlig arbetsplats där vi alltid strävar efter att utveckla verksamheten.

 

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för specialist i allmänmedicin, såsom mottagningsarbete med ansvar för egen lista. Om intresse finns kan du även ingå i ägargruppen och vara med att driva verksamheten som delägare. Vi arbetar digifysiskt och har goda tekniska möjligheter till videobesök och chatt med patienter när det är lämpligt. Möjlighet till BVC-tjänstgöring finns. Handledning av studenter och utbildningsläkare ingår.

 

Kvalifikationer

- Legitimerad läkare som är specialist i allmänmedicin (eller närliggande specialitet).
- Mycket god svenska och engelska i tal och skrift.
- Datorvana och intresse för att arbeta digifysiskt.
- Erfarenhet av arbete i TakeCare meriterande, men ej nödvändigt.
- Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Personliga egenskaper

Du har ett personligt och entreprenöriellt driv. Du är noggrann och empatisk och strävar alltid efter att ge bästa möjliga vård i samtliga patientkontakter. Vidare bryr du dig genuint om dina kollegor och medarbetare och sprider en positiv stämning omkring dig. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper samt förmåga till ledarskap.

Övrig information

Heltid, deltid kan diskuteras. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen inkom med löneanspråk. Kollektivavtal finns.

 


Tillbaka till lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100%)
Tillträdesdatum:
Efter överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-06-30

Kontakt

Magnus Edlund
Johan Lindemalm

Ansök

Ansök