en bild

Specialist i allmänmedicin, Stockholm

Bild

Information om Praktikertjänst

Praktikertjänst finns för att vi tillsammans ska göra ett så bra jobb som möjligt – för patienterna, för oss som arbetar i vården och för samhället i stort. Våra mottagningar drivs av de som utför vården samtidigt som effektiv samverkan frigör tid för patientarbete. Vår goda arbetsmiljö gör oss också till förstahandsvalet för de som vill arbeta i vården. Så skapar vi långsiktigt hållbar vård.

Arbetsuppgifter

Arbete som specialist i allmänmedicin

Kvalifikationer

Specialist i allmänmedicin

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är utbildad specialist i allmänmedicin och som har erfarenhet av arbete inom primärvården. Intresse för handledning av AT- och ST-läkare är meriterande. Du är trygg i din yrkesroll, gillar utmaningar och ser möjligheter snarare än hinder. Vi värdesätter laganda och förmågan och viljan att ta egna initiativ.

Övrig information

Urvalsprocessen sker löpande och därför ser vi gärna att du tar en första konfidentiell kontakt med vår affärsutvecklare Linda Wahlquist på telefon 0766-318154 eller linda.wahlquist@ptj.se redan nu.

Skicka in din ansökan består av ett CV samt ett personligt brev. Under rekryteringsprocessen kommer de kandidater vi väljer att gå vidare med att genomgå en personlig intervju inför en eventuell rekryteringsprocess.

Läs mer om oss: www.praktikertjanst.se

Välkommen med din ansökan!


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid/Deltid (75-100%)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-03-31

Kontakt

Linda Wahlquist

Ansök

Ansök