en bild

Specialist i Allmänmedicin sökes till Stenhamra HC på Ekerö i Stockholm

Information om arbetsplatsen

Stenhamra Hälsocentral är belägen mitt på vackra Färingsö på Ekerö i Stockholm, en plats som smälter samman landsbygdens charm med närheten till storstaden. Våra ledord är kvalitet, närhet till patienter, kontinuitet och utveckling för medarbetare. Vi utgör ett tätt sammansvetsat arbetslag med en öppen, professionell och kamratlig arbetsmiljö, och just nu söker vi en ny specialist i Allmänmedicin då två kollegor snart går i pension.

Stenhamra Hälsocentral är relativt nystartad och har vuxit till cirka 5400 patienter. Vår läkargrupp består av åtta läkare, varav hälften är specialister inom Allmänmedicin, samt två ST-läkare. Vi har också sju sjuksköterskor, tre undersköterskor samt paramedicinsk personal såsom KBT-terapeut och rehabkoordinator.

 

Arbetsuppgifter

Arbetet omfattar sedvanligt mottagningsarbete på hälsocentralen, där vi möter patienterna både fysiskt och digitalt. Ibland utförs arbete även på uppdrag inom hemsjukvården för våra patienter. 

Mottagningen har öppet från 07:30 till 17:30, och medarbetarnas arbetstid är åtta timmar per dag på heltid.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist inom Allmänmedicin. Meriterande faktorer inkluderar erfarenhet av forskning, ledningsarbete, annan specialisering samt flera års erfarenhet inom yrket.

 

Personliga egenskaper

Vi förväntar oss att du kan arbeta flexibelt, vara lösningsorienterad, ha ett intresse för verksamhets- och personalutveckling samt vara en teamspelare. Ett prestigelöst förhållningssätt gentemot varandra, med fokus på arbetsmiljö och patienten, är något vi värdesätter högt.

 

Övrig information

Du får stort inflytande över din arbetstid och arbetsschema samt delta i olycka utbildningsmoment. 

Vi erbjuder konkurrenskraftig lön med möjligheter till löneväxling för en förmånlig pension.

 

Sista ansökningsdagen: 2024-03-15.

 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (80-100%)
Tillträdesdatum:
Maj, 2024
Sista ansökningsdag:
2024-03-15

Ansök

Ansök