en bild

Gynekolog och intresserad av en ersättningsetablering i Stockholm?

Bild

Specialistläkare inom gynekologi till ersättningsetablering i Danderyd

Just nu finns möjlighet att ta över en välfungerande specialistläkarmottagning inom gynekologi, idag belägen i Mörby Centrum i Danderyd.  Mottagningen har funnits i många år och verkar under nationella taxan utifrån samarbetsavtal med Region Stockholm. Mottagningen har ett stadigt patientunderlag.
Nu ligger denna ersättningsetablering ute till försäljning. Praktikertjänst vill därför uppmärksamma specialistläkare inom gynekologi på denna möjlighet att driva en egen klinik inom ramen för Praktikertjänsts unika koncept med delägarskap i  Sveriges största vårdbolag. Som delägare i Praktikertjänst får du ansvar för att driva och utveckla en mottagning inom företaget.
Köparen av ersättningsetableringen har möjlighet att fortsätta verksamheten i samma lokaler som säljande praktiker verkat i. Eventuell flytt av mottagningen måste godkännas av Region Stockholm. Länk till Region Stockholms annons av etableringen  Upphandling: Ersättningsetablering inom Gynekologi | Region Stockholm - Serviceförvaltningen, STOCKHOLM | Visma Commerce. (opic.com)

Frågor om kliniken, om investeringsstöd och om avtalsformen kan besvaras av affärsutvecklare Anna-Karin Bergström, Praktikertjänst. Se kontaktuppgifter längre ned i annonsen. 

Praktikertjänst har en unik ägarmodell där vi som utför vården också äger företaget. Strukturen borgar för hög kvalitet och service, vilket årligen bekräftas i mätningar från exempelvis SKL och Svenskt kvalitetsindex. Vi är stolta över att ha Sveriges nöjdaste patienter.

Som verksamhetsansvarig i Praktikertjänst har du frihet att leda och påverka en verksamhet. Du beslutar om och ansvarar för den dagliga driften av mottagningen. Utöver rollen som verksamhetsansvarig är du också aktieägare och har en trygg anställning från första dagen. Vi tror på frihet under ansvar och du driver verksamheten utifrån dina egna idéer och ansvarar även för kvalitet, ekonomisk utveckling och medarbetarfrågor – utan att ta privata ekonomiska risker. 

 

Övrigt:

För mer information vänligen kontakta:

Anna-Karin Bergström, Regional affärsutvecklare inom specialistvård

Affärsutveckling och Rekrytering

Tel: 070-166 71 20

E-post: anna-karin.bergstrom@ptj.se 

 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100%)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-03-06

Ansök

Ansök