en bild

Vi söker dig som specialistläkare!

Bild

Är du specialistläkare inom geriatrik, allmänmedicin eller internmedicin och vill arbeta med rutin och kvalitetsarbete inom främst hemsjukvård? Just nu söker Råcksta Vällingby Närvårdsmottagning i Vällingby, Stockholm, dig som specialistläkare med intresse av hemsjukvården!

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning:
Deltid/Heltid, flexibelt upplägg
Ort:
Vällingby, Stockholm

Råcksta Vällingby närvårdsmottagning kommer tillsammans med sin vårdpartner ta över och utveckla hemsjukvården i kommunen. Du kommer att vara en viktig nyckelspelare i rutin- och kvalitetsutveckling.

Om tjänsten:

Som specialistläkare kommer du att arbeta med hemsjukvård och ha ansvar över våra patienter samtidigt som du tillsammans med vår vårdpartner utvecklar rutinarbetet inför att vi tar över hemsjukvården från en underleverantör. Du kan kombinera din tjänst med mottagningsarbete och handledning av AT- och ST-läkare samt arbeta digitalt via MittPTJ.

Omfattning och upplägget av tjänsten är flexibelt. I framtiden kan det finns möjlighet till delägarskap i verksamheten.

Kvalifikationer:

Du är utbildad specialistläkare, kan kommunicera obehindrat i svenska och engelska. För den här tjänsten är det viktigt att du är intresserad av rutin- och kvalitetsarbete och arbete inom hemsjukvården.

Som person tror vi att du trivs med samarbete med kollegor och teamarbete. Du förstår vikten av att arbeta hållbart där du är flexibel och kan med enkelhet ändra prioritering av ditt arbete samtidigt som du kan sätta gränser.

Om Råcksta Vällingby Närvårdsmottagning:

Hos oss kommer du att arbeta i en organisation som ger god tillgänglighet och kvalitet för patienter och samtidigt hög livskvalitet för dig som medarbetare. Vår mottagning är belägen i fina ljusa lokaler centralt i Vällingby Centrum. Vi finns i Vällingby läkarhus vilket innebär nära tillgång till röntgen, laboratorium och olika specialistmottagningar.

Rekryteringsprocess

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Moa Trankell på moa.trankell@ptj.se

 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid/Deltid (60 - 100%)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-08-07

Kontakt

Moa Trankell

Ansök

Ansök