en bild

Leg läkare inför ST-tjänst Östra vårdcentralen Upplands Väsby

Bild

Information om arbetsplatsen

Vi är en väletablerad vårdcentral i Upplands-Väsby. Vi erbjuder primärvård inom allmänmedicin med hög tillgänglighet. Vår verksamhet har en bred kompetens och lång erfarenhet som utgör basen inom primärvården. Hos oss hittar patienten vård för alla vanliga åkommor och skador. Vi tycker det är viktigt med kontinuitet, gemenskap och stabilitet i vårt arbete och så klart arbetsglädje!

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba med mottagnings arbete, där vi arbetar med planerade, akuta besök och digitalt. Tjänsten erbjuder ett nära samarbete med alla professioner på vårdcentralen. Vi strävar till att alla våra patienter har sin fasta patientansvarige läkare för att kunna få en effektiv vård och kontinuitet i patientarbetet. Tjänsten erbjuder också en stor delaktighet i sitt egna arbete och möjlighet till att jobba med ansvarsområde inom ett område du själv brinner för eller har extra intresse för.

 

Kvalifikationer

Du är leg. läkare med ett genuint intresse för allmänmedicin, gärna med erfarenhet inom primärvård.

 

Personliga egenskaper

Det är betydelsefullt för oss att du har en god kommunikationsförmåga, för att skapa goda relationer med både patienter och dina kollegor samt är stabil och har lätt till att anpassa dig till olika situationer. Som person är du lyhörd för patienternas totala behov och bemöter patienten med ett professionellt och respektfullt förhållningssätt. 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100%)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-09-30

Kontakt

Morvarid Bozorgi

Ansök

Ansök