en bild

Leg. Tandhygienist Danakliniken Specialisttandvård

Information om arbetsplatsen

Danakliniken är en specialisttandläkarmottagning i Mörby Centrum, utanför Stockholm. Här arbetar specialisttandläkare, narkosläkare, tandhygienist och tandsköterskor inom
• Käkkirurgi
• Oral Protetik
• Parodontologi
• Endodonti

Adress:
Mörby Centrum plan 5, 182 31 Danderyd, Danderyd

Arbetsuppgifter

Arbetet som tandhygienist hos oss innebär framför allt parodontal, icke kirurgisk, behandling och förebyggande tandvård. Patienter kommer till oss via remisser externt från privattandläkare men även internt från de olika specialisterna på kliniken.

Kvalifikationer

Legitimerad tandhygienist gärna med yrkeserfarenhet från specialisttandvård. Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Vana att arbeta i digitala system. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, då arbetet sker i nära samarbete med specialisten för patienternas bästa.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är omtänksam och engagerad, är noggrann i ditt arbete och sätter patienten i fokus. Mycket god social förmåga med fokus på optimal kvalitet i patientbemötandet och behandling. Du tycker om att arbeta noggrant, strukturerat och effektivt och har en mycket god samarbetsförmåga.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta deltid som tandhygienist ca 16 timmar i veckan. Tjänsten går att kombinera med vår andra annons som tandsköterska ca 24 timmar i veckan som är ute nu., om man önskar heltid, vi är flexibla.
Vi erbjuder även Friskvårdsbidrag om 5000 kr årligen.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
16 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-03-31

Information om tjänsten lämnas av

Inger Hildingsson

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: inger.hildingsson@ptj.se