en bild

Vikariat tandläkare Värmdö

Information om arbetsplatsen

Vi söker en leg.tandläkare för ett vikariat då en av våra tandläkare går på föräldraledighet. Vår mysiga klinik ligger på Värmdö. På kliniken arbetar två tandläkare, en tandhygienist och tre tandsköterskor. Kliniken har fyra behandlingsrum och generösa utrymmen. Vi erbjuder allmäntandvård för vuxna och barn.

Adress:
Fruviksvägen 6, Värmdö

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som allmäntandläkare.

Kvalifikationer

Sökes erfaren tandläkare med svensk tandläkarlegitimation. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du ska kunna uttrycka sig obehindrat i svenska språket både i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är engagerad och ansvarsfull där du delar våra värderingar om hög kvalitet och god service. Du har ett gediget intresse för kvalitet och där patienten är i fokus för bästa möjliga omhändertagande. Du bidrar till ett gott arbetsklimat och har en god samarbetsförmåga där flexibilitet är av stor vikt i en liten verksamhet som kräver att alla hjälps åt.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut.
Vi är flexibla och intresserade av dig som kan jobba 20-35h/vecka, vardagar.

Anställningsform:
Vikariat
Varaktighet:
Till och med 20240623 med chans till förlänging
Arbetstid per vecka:
20 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-06-30

Information om tjänsten lämnas av

Nina Kiviharju

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: nina.kiviharju@ptj.se