en bild

Är du vår nya tandläkare i Sigtuna?

Bild

Information om arbetsplatsen

Vi söker en erfaren, engagerad och driven tandläkare som vill komplettera vårt team i våra trevliga och nyrenoverade lokaler centralt i Sigtuna. Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande jobb med trevliga arbetskamrater.

Vår vision är att vara Sveriges mest attraktiva vårdbolag, både för patienter och medarbetare. För att nå dit behöver vi ha Sveriges bästa medarbetare. Det ställer också krav på oss som arbetsgivare. Se mer om vad vi kan erbjuda dig nedan:

• Vi strävar efter att det ska vara nära till beslut och du omger dig med kompetenta kollegor.

• Stort gehör för dina tankar och idéer om hur tandvården kan utvecklas. Detta gäller både för ditt team, den klinik du arbetar på och för alla verksamheter inom Praktikertjänst Dental.

• Möjlighet till personlig utveckling. Som anställd inom Praktikertjänst Dental har du tillgång till en stor mängd utbildningar inom PTJ Akademi. Flera av dem är endast tillgängliga för anställda inom Praktikertjänst.

• Vi vill arbeta långsiktigt utifrån noggranna undersökningsmetoder där du är med och tittar på alla aspekter av tand- och munhälsan.

• Tillgång till ett stort nätverk av kollegor och specialistkompetenser inom Praktikertjänst.

• En god arbetsmiljö med hög trivsel och kamratskap.

• Marknadens bästa journalsystem Frenda.

 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är utbildad tandläkare och har några års erfarenhet. Du är en trygg person som vill arbeta med olika patientgrupper och är väl förtrogen med diagnostik och terapiplanering. Du är en duktig kliniker som ser det som en självklarhet att kombinera kvalitativ tandvård med ett bra bemötande.

 

Kvalifikationer

• Legitimerad tandläkare.

• 3–5 års arbetslivserfarenhet som tandläkare.

• God datorvana.

• Goda kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och skrift. 

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg, både i din roll som  tandläkare och som person. Du har ett stort driv och intresse av utveckling. Du har lätt för att samarbeta och ser ständigt möjligheter till förbättring. Du är en person som ser det som en självklarhet att ha ett stort engagemang i såväl dina patienter  som mottagningens utveckling. Vi tror att du är nyfiken på nya lösningar och möjligheter. Som person är du kommunikativ, lugn, balanserad och förtroendeingivande i möte med patienter och kollegor.

Övrig information

Vi tar löpande mot ansökningar och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista svarsdatum, sök därför tjänsten redan nu! 

 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid/Deltid (75-100%)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-09-30

Kontakt

Anita Mionic

Ansök

Ansök