en bild

Tandsköterska sökes till Prima Tandvård

Information om arbetsplatsen

Vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats, ett generöst friskvårdsbidrag samt en god struktur i det befintliga teamet på Prima Tandvård som värdesätter kliniskt arbete högt.
Hos oss behandlar vi både barn, ungdomar samt vuxna i ett brett vårdpanorama.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Nymärsta Gränd 6, Märsta Centrum

Arbetsuppgifter

Nu har du möjlighet, att tillsammans med oss ta ansvar för att alla våra patienter som går genom vår entré får vård i världsklass. Du får användning av hela din kompetens samtidigt som det ställs krav på att ha en mycket god servicekänsla. Du kommer få möjlighet att både assistera och arbeta självständigt med patienter delegerat av tandläkare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och som uppskattar att arbeta delegerat. Tidigare erfarenhet från serviceyrken är starkt meriterande.

Personliga egenskaper

Som person har du ett stort engagemang och ett naturligt intresse för service och sociala relationer. Du gör alltid ditt yttersta och triggas av att överträffa förväntningar. Dessutom är du en person som motiveras av att hantera flera parallella arbetsuppgifter samtidigt. Givetvis bidrar du med gott humör och energi till både kollegor och patienter.
Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Ansökan:
Varmt välkommen med din ansökan genom att maila oss ditt CV och personligabrev så snart som möjligt. Sista ansökningsdagen är 5:e februari 2023, dock kommer urvalsprocessen att ske löpande, så ansök gärna redan idag. Vi är intresserade av både heltid och deltidsarbetande kollegor. Provanställning kan förekomma och tillträde sker enligt överenskommelse.

Vi ser fram emot att ha just dig som framtida kollega!

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-02-05

Information om tjänsten lämnas av

Salome Kashani

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: salome.kashani@ptj.se