en bild

Tandsköterska Stockholm, Praktikertjänst AB

Information om arbetsplatsen

Galleriatandläkarna har funnits i Kista i 45 år, och många av våra patienter har hängt med sedan starten. Vi som arbetar här är en grupp bestående av en tandsköterska och tre tandläkare, som alla drivs av en hög servicekänsla, professionalism och en stor omtanke om såväl varandra som våra patienter.

Vi arbetar just nu självständigt i stor utsträckning, men är alla vana vid, och uppskattar, bra teamarbete. Vi utför allt från kariesprofylax till implantatkirurgi och opex.

Mottagningen har fyra behandlingsrum i relativt öppen planlösning, med receptionen som gemensam knutpunkt. Hos oss hjälps vi alla åt för att laget som helhet ska komma i mål, vilket ställer krav på att alla har öga för vad som behöver göras och inte räds att ta egna initiativ.

Arbetsuppgifter

Assistans av tandläkare

Sterilarbete

Receptionsansvar (telefon, mail, kallelser m.m.)

Posta brev, göra mindre inköp, lägga beställningar 

Arbetstiderna är mån-ons 07:45-17:15, tors 07:45-16:15, fre 07:45-13:45. 

Kvalifikationer

Du är utbildad tandsköterska med intresse för att assistera, sterilarbete och receptionsansvar. Arbetslivserfarenhet från jobb som tandsköterska och/eller något serviceyrke är meriterande. Du talar och skriver svenska flytande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du har viljan att lära dig i kombination med en utpräglad känsla för service. 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som brinner för att ge bra service, är professionell i ditt sätt att arbeta och som kombinerar detta med en stor portion omtanke om patienter och kollegor. Du är lika bekväm med att assistera och sköta sterilen som att ansvara för receptionen, och du är genuint intresserad av att bli en del av ett arbetslag som arbetar nära, och bryr sig om, varandra. Som person är du utåtriktad och har lätt för att ta kontakt med nya människor. 
Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper, så även om du är nyexaminerad är det viktigaste att du är rätt person och att du har viljan att lära dig vårt arbetssätt och bli en av oss.

Övrig information

Arbetstiden är förlagd till vardagar och vi arbetar som senast fram till kl. 17:15.
Vi söker i första hand en kollega på heltid.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

 

 


Tillbaka till lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid/Deltid (100%)
Tillträdesdatum:
Omgående
Sista ansökningsdag:
2023-06-21

Ansök

Ansök