en bild

Tandsköterska till Södermalm, Stockholm!

Är du tandsköterska som är redo för ett nytt arbetskapitel? Är du utbildad tandsköterska och som har något års arbetserfarenhet? Just nu söker Tandläkare Torsten Muhrbeck i Centrala Stockholm en tandsköterska med start efter sommaren!

Start: Aug/sep 2024
Ort: Götgatan, Stockholm
Omfattning: Heltid

Om tjänsten:

Som tandsköterska kommer du arbeta med sedvanligt arbete som sterilen, assistans och vid behov hjälpa till i receptionen. Här kommer du arbeta delegerat och har möjlighet att utvecklas!

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska, har något års arbetserfarenhet och som kan kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift. Du kan även kommunicera på engelska vid behov.

Som person tycker du om att ta eget initiativ, öppen för att göra alla uppgifter på kliniken samt kunna prioritera arbetsuppgifter. Det är viktigt att man vill bidra till trivsel och att med enkelhet kunna samarbeta med sina kollegor.

Om kliniken:
Tandläkare Torsten Muhrbeck är en 2-rums klinik med fina gamla stora rum i en sekelsskiftesvåning på Södermalm. Kollegorna är 1 tandläkare och 1 sköterska samt 1 tandhygienist på deltid och som verkar för att det ska vara trevligt på arbetsplatsen och gärna hjälper varandra vid behov!

Ansökan:

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan redan idag!
Vid frågor vänligen kontakta Rekryterare Moa Trankell: moa.trankell@ptj.se

 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100%)
Tillträdesdatum:
Vid överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-02-29

Kontakt

Moa Trankell

Ansök

Ansök