en bild

Västervårdens HLM söker undersköterska.

Information om arbetsplatsen

Västervårdens HLM ligger i Läkarhuset mitt i Vällingby, med närhet till kommunikationer och köpcentrum. Vi har drygt 10 000 patienter listade. Lokalerna är ljusa och fräscha, med nära tillgång till röntgen, lab och andra läkarmottagningar.

I nuläget arbetar 2 undersköterskor, 6 sjuksköterskor, 5 specialistläkare och 4 ST-läkare samt 2 sekreterare på mottagningen, och vi behöver nu utöka verksamheten med ytterligare en kollega. Vi är ett sammansvetsat lag, som fäster stort fokus på utveckling och kvalitet, men också tycker det är viktigt att ha roligt tillsammans.

Adress:
Indalsbacken 1, Vällingby

Arbetsuppgifter

I arbetet ingår labarbete/provtagning, ekg-registrering, assistera läkare vid mindre operationer, såromläggingar, samt receptions- och kassaarbete ca 50%. Vi använder journalsystemet Take Care samt erbjuder vård via vår digitala plattform MittPTJ.

Kvalifikationer

Utbildning som undersköterska gärna med några års praktisk erfarenhet. Erfarenhet av arbete inom primärvård och/eller reception är meriterande.

Personliga egenskaper

Du har god kommunikationsförmåga och lätt för att samarbeta med alla professioner på vårdcentralen. Du är stresstålig och bemöter människors olika behov professionellt och empatiskt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi ser gärna att du arbetar heltid men deltid kan diskuteras. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-01-31

Information om tjänsten lämnas av

Virpi Vaara
Jenny Rydberg

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: virpi.vaara@ptj.se