en bild

Undersköterskor sökes till Lidingödoktorn i sommar

Information om arbetsplatsen

LidingöDoktorn är en välfungerande vårdcentral med drygt 10 000 listade patienter. Vi är en sammansvetsad grupp som arbetar interprofessionellt med hög teamkänsla.

Hemsjukvården på LidingöDoktorn består av fyra distrikt där det arbetar en hemsjukvårdsdoktor, fyra distriktssköterskor/sjuksköterskor och tre undersköterskor samt en koordinator. Koordinatorn sköter Life Care, planerar och bokar in SIP samt mycket annat administrativt arbete för att underlätta för teamet i hemsjukvården.

Adress:
Högsätravägen 2, Lidingö

Arbetsuppgifter

Som undersköterska i hemsjukvården så kommer du att göra dagliga medicinska insatser i patienternas hem, tex medicinadministrering, skötsel av KAD, stomi och såromläggningar. Du kommer få god hjälp av hemsjukvårdsteamet.

Kvalifikationer

Utbildad undersköterska
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från primärvården eller akutsjukvård.
B-körkort
Talar och skriver svenska obehindrat

Personliga egenskaper

Driven, noggrann, flexibel och god samarbetsförmåga.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Under sommaren kommer behovet vara ca 40/v och innan sommaren kommer behovet variera från vecka till vecka.

Anställningsform:
Allmän visstidsanställning
Varaktighet:
visstidsanställning vid behov
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-03-31

Information om tjänsten lämnas av

Maja Svankvist

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: maja.svankvist@ptj.se