en bild

Distriktssköterska

Bild

Beskrivning

Praktikertjänst har sedan april 2022 etablerat sig i vackra Rosendal i södra Uppsala -ta chansen att jobba med oss!

I våra ljusa och moderna lokaler på markplan kan du tillsammans med oss göra skillnad, för våra patienter!

I dagsläget har vi 1300 listade patienter samt 45 inskrivna barn på Bvc.

Vi är en relativt ny och sammansvetsad medarbetargrupp som har sikte på att utvecklas och utveckla vår vårdcentral till den allra bästa. Vårt arbete bygger på, förutom vår goda arbetsmiljö, hög medicinsk kvalitet, kontinuitet och tillgänglighet. Våra korta beslutsvägar ger dig stor möjlighet att påverka ditt arbete och verksamheten. Här finns möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor i en arbetsmiljö präglad av våra värderingar; professionalism, omtanke och nytänkande. 

Vi arbetar gärna i team dvs gärna involvera flera professioner. Vi är ca 15 medarbetare, specialist i allmänmedicin, undersköterska, sjuksköterska, distriktssköterska, receptionist/läkarsekreterare, dietist, fysioterapeut samt BVC_sköterska.

Uppsalas stadsbussar går frekvent (ca var 5:e minut) och stannar precis utanför vårdcentralen. För dig som är bilburen finns det möjlighet till parkeringsplats närliggande till vårdcentralen.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär omväxlande arbete på hel-eller deltid. Du kommer att arbeta med akuta patientflöden, mottagningsarbete, telefonrådgivning, ingå i äldreteam samt vara delaktig i vår digitala plattform. Utifrån denna grund finns sedan stora möjligheter att inrikta sig mot olika ansvarsområden.

Kvalifikationer

Du är legitimerad Distriktssköterska med erfarenhet från primärvård. Du är professionell i ditt bemötande samt värnar om att sätta patienten först. Du är självgående, ansvarstagande, stresstålig och vill göra skillnad för våra patienter och kollegor. Vi värdesätter flexibilitet, struktur och god samarbetsförmåga med kollegor och andra yrkesgrupper.

Villkor

Hel -eller deltid. 

Vi tillämpar individuella lösningar för en god arbetssituation.

Kollektivavtal finns.

Praktikertjänst tillämpar 6 månaders provanställning. 

Tillträde enligt överenskommelse.
Tillbaka till lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid/Deltid (40)
Tillträdesdatum:
enl ök
Sista ansökningsdag:
2023-04-06

Kontakt

Monica Carlsson

Ansök

Ansök