en bild

Sjukgymnast/ Fysioterapeut till Knivsta Läkargrupp

Information om arbetsplatsen

Knivsta Läkargrupp är en mottagning med runt 25 anställda och cirka 7000 listade patienter. Vårt arbete strävar efter att kunna erbjuda en primärvård av allra högsta kvalitet. Det gör vi genom att sätta patienten och personal i centrum. Vi samarbetar mellan professioner och med andra instanser.

Vår målsättning är att alltid ge en trygg och säker vård och vårt arbete kännetecknas av samarbete, flexibilitet, eget ansvar och ett positivt bemötande. Vi värnar om rimlig arbetsbörda och ett gott arbetsklimat.

Vi har en bred kompetens med många olika yrkesgrupper som distriktsläkare, distriktssköterska, sjuksköterska, diabetessjuksköterska, astma- och KOL-sjuksköterska, undersköterska/ labbpersonal, dietist, psykolog, kurator, fysioterapeut/sjukgymnast samt rehabiliteringskoordinator.

Adress:
Margaretavägen, Knivsta

Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss på Knivsta Läkargrupp arbetar du självständigt med bedömning, behandling, uppföljning och träning av personer med symtom, sjukdomar och skador i rörelse- och stödjeorgan, centrala och perifera nervsystem samt psykosomatik.

Val av åtgärder ska baseras på tillgänglig evidens och befintliga riktlinjer. Du fyller också en viktig funktion i teamet kring patienten tillsammans med andra yrkeskompetenser.

Utöver undersökning och behandling håller vi även i träningsgrupper på gym och utbildningar tex artrosgrupper.

Kvalifikationer

Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast gärna med tidigare erfarenhet av primärvård.

Vidareutbildning inom OMT, MDT, psykisk hälsa eller annan vidareutbildning av relevans inom primärvårdsuppdraget är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid flexibilitet och personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som arbetar självständigt och som trivs i ett tvärprofessionellt team. Gott bemötande av patienter och kollegor. Frihet under ansvar och som vi kallar det "med öppna dörrar och utan prestige".
Då vi strävar efter rimlig arbetsbörda för alla våra anställda anpassas ditt schema efter dig och dina behov.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med tillträde i oktober/ november eller enligt överenskommelse.
Önskemål om hel eller deltid kan diskuteras.

Knivsta Läkargrupp ingår i Praktikertjänst AB och vi kan erbjuda dig som anställd bra förmåner vad gäller bland annat friskvård och pensionsavtal.
Ansökningar behandlas fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-08-25

Information om tjänsten lämnas av

Marie Pettersson
Marie Pettersson

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: Marie.anna.birgitta.pettersson@ptj.se