en bild

Sjuksköterska/distriktssköterska Luthagens VC

Information om arbetsplatsen

Luthagens vårdcentral är en mottagning med runt 30 anställda och cirka 8500 listade patienter. Vårt arbete kännetecknas av korta beslutsvägar, högt engagemang samt en stor vilja att utvecklas och att kunna erbjuda en primärvård av allra högsta kvalitet. Vår målsättning är att alltid ge en trygg och säker vård med hög tillgängligt och det bästa bemötandet.
För att du ska trivas och må bra hos oss jobbar vi aktivt för en trygg och hållbar arbetsmiljö.
Vi har en bred kompetens med många olika yrkesgrupper som distriktsläkare, distriktssköterska, sjuksköterska, diabetessjuksköterska, astma- och KOL-sjuksköterska, dietist, psykolog, kurator, fysioterapeut/sjukgymnast samt rehabiliteringskoordinator.
Besöksadress:
Geijersgatan 8, Uppsala

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Geijersgatan 8, Uppsala

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska/distriktssköterska hos oss ingår du i ett team som stöttar och hjälper varandra. Här arbetar du med sedvanliga mottagningsuppgifter såsom planerad mottagning med till exempel såromläggningar, blodtryckskontroller med mera, samt telefonrådgivning och tidsbokning. Du har ett nära samarbete med övriga yrkeskategorier på mottagningen.
Det kan komma att finnas möjlighet att arbeta och utvecklas inom annat specialområde alltefter din kompetens och ditt intresse.
Vid anställning får du introduktion anpassad efter din tidigare kunskap och erfarenhet för att du ska känna dig trygg och hinna lära känna oss och våra patienter.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska, gärna med erfarenhet av primärvård eller mottagningsarbete.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är en flexibel lagspelare och uppskattar vårt prestigelösa och tvärprofessionella arbetssätt, samtidigt som du är trygg i din roll och van att jobba självständigt.
Du kommunicerar och skapar goda relationer med både kollegor och patienter.
Rollen kräver god förmåga till samarbete med skötersketeamet och övriga yrkeskategorier.
Du bidrar gärna med din erfarenhet och kunskap i vårt kontinuerliga arbete att utveckla verksamheten och du är öppen för nya arbetssätt.
Det är viktigt för oss att värna om våra patienter. Därför vill vi att du har hög servicekänsla, är noggrann, kvalitetsmedvetenhet och professionell i ditt bemötande. Du har goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift. God kunskap i engelska är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Vi kan erbjuda dig som anställd ett generöst förmånspaket med bland annat hög friskvårdsersättning samt tillgång till att hyra Praktikertjänst semesterbostäder. Vi tillämpar flextid. Ansökningar behandlas fortlöpande så skicka gärna in din ansökan med personligt brev och CV så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-02-13

Information om tjänsten lämnas av

Terese Ejnarsson

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: terese.ejnarsson@ptj.se