en bild

Specialist i allmänmedicin

Bild

Beskrivning:

Praktikertjänst har sedan april 2022 etablerat sig i vackra Rosendal i södra Uppsala -ta chansen att jobba med oss!

I våra ljusa och moderna lokaler på markplan kan du tillsammans med oss göra skillnad, för våra patienter!

I dagsläget har vi ca 2100 listade patienter samt 75 inskrivna barn på Bvc.

Vi är en relativt ny sammansvetsad medarbetargrupp som har sikte på att utvecklas och utveckla vår vårdcentral till den allra bästa. Vårt arbete bygger på, förutom god arbetsmiljö, hög patientsäkerhet, medicinsk kvalitet, kontinuitet och tillgänglighet. Vårt mål är att alla patienter ska vara listad på en namngiven läkare.

Vi har korta beslutsvägar och högt i tak. Digifysiskt arbetssätt är en självklar del i vår vardag. Vi arbetar i team dvs gärna involvera flera professioner. Vi är ca 15 medarbetare, specialist i allmänmedicin, undersköterska, sjuksköterska, distriktssköterska, diabetessköterska, receptionist/läkarsekreterare, dietist, fysioterapeut samt BVC_sköterska.

Uppsalas stadsbussar går frekvent (ca var 5:e minut) och stannar precis utanför vårdcentralen. För dig som är bilburen finns det möjlighet till parkeringsplats närliggande till vårdcentralen.

Arbetsuppgifter

Sedvanligt arbete som specialist i allmänmedicin. Under en vanlig dag kommer du att arbeta med både planerade och akuta besök samt digitala möten. Du kommer att arbeta tätt i team med sjuksköterska/distriktssköterska, diabetessköterska, undersköterska, psykolog och fysioterapeut. Schemalagd tid för administration är en självklarhet.

Kvalifikationer

Legitimerad läkare med specialist i allmänmedicin. Du ska behärska svenska i tal och skrift. Kunskap i engelska är meriterande. Att du delar våra värderingar och har ett bra bemötande mot patienter och medarbetare ser vi som självklarhet.

Personliga egenskaper

Engagemang, nyfikenhet och god förmåga att arbeta i grupp är viktiga delar. Du är van att ta egna initiativ och eget ansvar. Vi är förändringsbenägna och tycker om att du vill ta stort ansvar för den vård du erbjuder.

Villkor

Hel -eller deltid. 

Vi tillämpar individuella lösningar för en god arbetssituation.

Kollektivavtal finns.

Praktikertjänst tillämpar 6 månaders provanställning. 

Tillträde enligt överenskommelse.


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid/Deltid (30-40 tim/v.)
Tillträdesdatum:
enl ök
Sista ansökningsdag:
2024-01-12

Kontakt

Monica Carlsson

Ansök

Ansök