en bild

Tandhygienist City Tandvård

Information om arbetsplatsen

City Tandvård är en mindre privat klinik i centrala Uppsala med fyra fräscha och fina behandlingsrum.

Vi är för närvarande tre tandläkare, två hygienister och tre tandsköterskor och söker nu en tandhygienist att vikariera för vår ena tandhygienist som snart går på föräldraledig.

Vi arbetar tillsammans på ett professionellt och omhändertagande sätt gentemot våra patienter för att ge bästa möjliga kvalitativa vård. Det är viktigt med en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten känns givande för varje enskild person.

Vill du bli en del av oss är du välkommen med din ansökan!

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
S:t Olofsgatan 11, Uppsala

Arbetsuppgifter

Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter inom tandhygienistens kompetensområde. Du undersöker vuxna och barn och terapiplanerar i samråd med tandläkare. Ingår även reception- och sterilarbete.

Kvalifikationer

Legitimerad tandhygienist.
Arbetslivserfarenhet är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är en ärlig, glad och positiv person.
Du lägger stort engagemang i ditt arbete, värdesätter hög kvalité och har god samarbetsförmåga.
För oss är det viktigt att du är serviceinriktad och har ett professionellt arbetssätt gentemot patienter och medarbetare.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.
Vi har flexibla arbetstider och är intresserade av dig som har möjlighet att arbeta deltid 25-30h/v eller enligt överenskommelse.

Anställningsform:
Vikariat
Varaktighet:
2024-06-01 med chans till förlängning
Arbetstid per vecka:
30 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-01-31

Information om tjänsten lämnas av

Kathrine Shoar

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: kathrine.shoar@ptj.se