en bild

Tandhygienist

Bild

Information om arbetsplatsen

Mottagningen är en väletablerad allmäntandvårdsklinik inom Praktikertjänst AB centralt belägen i Enköping. Stort fokus läggs på förebyggande tandvård. Vi eftersträvar hållbarhet över tid, både för våra patienter men också ni som medarbetare. Omtanke, relationsskapande och engagemang är viktigt för oss. Våra patienter ska känna trivsel och delaktighet och kunna förvänta sig en sund vårdfilosofi med hög kvalitet. 

På kliniken arbetar två tandläkare, två tandhygienister, tre sköterskor och en receptionist. Som team har vi roligt och trivs med varandra, lång erfarenhet och är trygga i våra respektive roller. Antalet aktiva patienter är 2900 st och en jämns ström av nya patienter tillkommer.

 

Arbetsuppgifter 

Sedvanliga arbetsuppgifter inom tandhygienistens kompetensområde men du ska även kunna och vilja stötta upp i t ex receptionen, boka patienter och hantera sterilen. Det är en rel liten klinik där alla är viktiga och behöver ta ansvar.

 

Kvalifikationer

Legitimerad tandhygienist

Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

Personliga egenskaper

Genuin omsorg av dina patienter och bidra till en positiv energi till kliniken. Du ska trivas med ett stort ansvar, vilja utvecklas och ha en god pedagogisk förmåga för att kunna kommunicera med och motivera patienterna  om t ex förståelse av sin egen tandhälsa och egenvård. Erfarenhet att jobba med MI=Motiverande samtal ses som positivt. 

Övrig information

Arbetstiden kan diskuteras.
Intervjuer sker löpande.

 


Tillbaka till lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Deltid (75%)
Tillträdesdatum:
2023 08 01
Sista ansökningsdag:
2023-04-30

Kontakt

Ulrika Jonsson

Ansök

Ansök