en bild

Tandhygienist till nyöppnad klinik i Uppsala

Bild

Information om arbetsplatsen

Vi är en nyetablerad klinik här i Rosendal i Uppsala med planerat startdatum 1 mars 2024. Just nu är vi en tandläkare, en tandsköterska och nu söker vi efter dig som är tandhygienist. Hos oss kommer patienterna få ett brett utbud av tandvårdsbehandlingar och få hjälp med allt ifrån generella undersökningar till tandimplantat. Kliniken arbetar med modern utrustning och med ett långsiktigt kvalitetstänk. Här finns stor utvecklingspotential med en möjlighet till 5 behandlingsrum och under de närmaste åren finns planer på att anställa flera medarbetare. Här på Rosendental är trivsel och delaktighet, omtanke om medarbetare och personlig utveckling viktigt.  

Arbetsuppgifter

Rollen som tandhygienist hos oss innebär omväxlande arbetsuppgifter som exempelvis revisionsundersökningar, parodontal behandling och förebyggande tandvård. Här får du möjlighet att arbeta självständigt och själv ansvarar för kallelser och tidsbokningar. Då vi är en liten klinik i uppstartsfas behöver du också hjälpa till med receptions- och sterilarbete. Rollen är flexibel och kan utformas tillsammans med dig  och här finns möjlighet till flexibilitet vad gäller arbetstid.

 
Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist och som har några års arbetserfarenhet inom yrket. Du har en bra datorvana och om du har erfarenhet av journalprogrammet Frenda är det meriterande.

Personliga egenskaper

Vi behöver dig som är noggrann, samarbetsvillig och som har ett fint patientbemötande.  Du är trygg i din yrkesroll och trivs med att arbeta självständigt. Att du har en social förmåga och kan förmedla patientinformation på ett enkelt och tydligt sätt ser vi som en självklarhet. Vi vill att du är engagerad och Självklart att du även en trevlig kollega att ha i teamet som gärna bidrar gärna med nya tankar och idéer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Övrig information

Arbete på heltid eller deltid kan diskuteras.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vid frågor om tjänsten mejla: morshed.maree@ptj.se. 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100)
Tillträdesdatum:
2024-04-01
Sista ansökningsdag:
2024-03-09

Ansök

Ansök