en bild

KBT-behandlare till Svea Vårdcentral!

Bild

Är du utbildad inom KBT och är redo för nästa jobbmöjlighet? Just nu söker Svea Vårdcentral i Säffle dig som vill arbeta som KBT-behandlare/KBT-terapeut. Här kommer du jobba med ett glatt team och eventuell möjlighet till distansarbete några dagar i veckan. Varmt välkommen med din ansökan! 

Ort: Säffle, med eventuella möjligheter till att arbeta på distans 2-3 dagar i veckan 
Omfattning: 40h/vecka, heltid 
Anställningstyp: Tillsvidare med provanställning  

Om tjänsten:  

Primärvårdens uppdrag är att ta emot patienter från 18 år för bedömning och behandling av lindrig till medelsvår psykisk ohälsa. Huvudsakliga problemområden är kriser, ångest-, nedstämdhet- och stressproblematik samt sömnsvårigheter.  

Du kommer genomföra bedömningssamtal för ökad förståelse av problematiken: anamnes, vidmakthållande faktorer samt eventuell diagnostisk intervju och skattningsformulär. 

KBT-behandling erbjuds i grupp eller med iKBT, kortare individuella insatser vid rådgivning och stöttning. Som KBT-behandlare på vårdcentralen jobbar och planerar du självständigt. Du deltar du i vårdcentralens tvärprofessionella bedömningsteam, samarbetar med andra verksamheter och vårdgrannar samt bidrar till att utveckla samtalsmottagningen. 

Du kommer även att erbjudas handledning från en extern psykolog med kompetens från primärvården.  

Kvalifikationer:  

Vi söker dig som är KBT-behandlare med grundutbildning/steg-1 i KBT och en utbildning som Psykolog, socionom, leg ssk, leg psykoterapeut samt ett intresse för arbete inom primärvården. Du kan kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift.  

Som person tror vi att du har en god kommunikativ förmåga samt hög ansvarskänsla. Du har ett stort engagemang både i mötet med den enskilde patienten och för mottagningen som helhet, samt ett stort intresse för utvecklingsarbete och fortbildning. Vidare är du positiv och flexibel samt uppskattar att arbeta tillsammans med de övriga professionerna på mottagningen. 

Om Svea Vårdcentral:  

Svea Vårdcentral startade upp 2010 och i nuläget har vi ansvar för cirka 6700 listade patienter. 

Vi har ett brett primärvårdsuppdrag och på vårdcentralen finns samtalsmottagning, mottagning för hypertoni, hjärtsvikt, diabetes, demens samt astma/KOL.  

Här arbetar specialister i allmänmedicin, ST-läkare, AT-läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, kurator, fotvårdare, undersköterskor, rehabkoordinator, Silviasjuksköterska och vårdadministratörer. 

Vårdcentralen har gratis parkering samt att det går att pendla med buss och kliva av strax utanför.  

 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100%)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-03-01

Kontakt

Moa Trankell

Ansök

Ansök