en bild

Svea Vårdcentral söker legitimerade läkare och specialistläkare, Säffle

Information om Praktikertjänst

Praktikertjänst finns för att vi tillsammans ska göra ett så bra jobb som möjligt – för patienterna, för oss som arbetar i vården och för samhället i stort. Våra mottagningar drivs av de som utför vården samtidigt som effektiv samverkan frigör tid för patientarbete. Vår goda arbetsmiljö gör oss också till förstahandsvalet för de som vill arbeta i vården. Så skapar vi långsiktigt hållbar vård.

Information om arbetsplatsen

Svea Vårdcentral startade upp 2010 och i nuläget har vi cirka 7 000 listade patienter. Vi har ett brett primärvårdsuppdrag och på vårdcentralen finns bl a BVC, MVC, samt mottagning för hypertoni, hjärtsvikt, diabetes, demens samt astma/KOL.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Legitimerad läkare och specialistläkare.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är läkare som har erfarenhet av arbete inom primärvården. Intresse för handledning av AT- och ST-läkare är meriterande. Du är trygg i din yrkesroll, gillar utmaningar och ser möjligheter snarare än hinder. Vi värdesätter laganda och förmågan och viljan att ta egna initiativ.

Kontakt

För mer information om tjänsten, kontakta affärsutvecklare Linda Wahlquist på telefon 0766-318154 eller linda.wahlquist@ptj.se

Vid ansökan, bifoga CV samt personligt brev.

Läs mer om oss: www.praktikertjanst.se


Välkommen med din ansökan!

 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid/Deltid (50-100%)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-04-30

Kontakt

Linda Wahlquist, Affärsutvecklare

Ansök

Ansök