en bild

Vårdcentralen Åttkanten i Karlstad söker ST-läkare

Bild

Information om arbetsplatsen

Vårdcentralen Åttkanten ligger i stadsdelen Haga, centralt i Karlstad. Vi är en del av Vårdval Värmland, sedan starten 2010. Vårdcentralen har cirka 10 000 listade patienter, eget BVC och MVC, samt ansvar för läkarbemanningen på två äldreboenden. Vi är en utbildningsvårdcentral, och utbildar blivande sjuksköterskor, distriktssköterskor och läkare. Vårdcentralen är välfungerande och har fått höga betyg av patienterna i Nationella Patientenkäten de senaste åren. Vi fick goda vitsord vid en SPUR-inspektion under 2022. 

 

Arbetsuppgifter

Sedvanliga uppgifter för ST-läkare i allmänmedicin, med handläggning av patienter med kroniska sjukdomar, utredningar och jourfall utifrån kapacitet och erfarenhetsnivå. Du har förstås en fast handledare och god tillgång till handledning också i det dagliga arbetet. Vårdcentralen är välstrukturerad och har tydliga rutiner. Under tjänstgöringen hos oss kan du få alla delar du behöver för att bli specialist i allmänmedicin.

 Kvalifikationer

Legitimerad läkare, med intresse för allmänmedicin. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Personliga egenskaper

Du bör ha lätt för att samarbeta med andra professioner, vara nyfiken och ha en vilja att utvecklas. 

Övrig information

Anställningsdatum och tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Intervjuer sker löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Hör gärna av dig om du har frågor om tjänsten.

 


Tillbaka till lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid/Deltid (80-100%)
Tillträdesdatum:
Hösten 2023
Sista ansökningsdag:
2023-06-04

Kontakt

Johan Säterhed

Ansök

Ansök