en bild

Tandhygienist till Klaran Tandvård!

Bild

Är du tandhygienist som har arbetat några år eller är nyexaminerad och är redo för din nästa jobbmöjlighet? Då har vi en tjänst för dig! Just nu söker team Kristian på Klaran Tandvård i Hagfors en tandhygienist för en tillsvidaretjänst. Varmt välkommen med din ansökan!

Start: Så snart som möjligt
Ort: Hagfors
Omfattning: 100%

Om tjänsten:

Som tandhygienist kommer du arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter, du kommer även hantera F-och N-patienter samt redovisningen för detta gentemot landstinget. Journalföring sker i Frenda.

Kvalifikationer:

Du är legitimerad tandhygienist och kan kommunicera obehindrat i svenska i tal och skrift samt engelska. Du kan vara såväl nyexaminerad eller ha arbetserfarenhet som tandhygienist.

Som person tror vi att du är en lagspelare och gärna är ett bollplank gentemot dina kollegor. Du kommer att arbeta med ett glatt och härligt gäng!

Om Klaran tandvård:

Klaran Tandvård arbetar i två team, varav du kommer arbeta tillsammans med tandläkare Kristians team. Det är en bra stämning på hela verksamheten där man gärna hjälper varandra vid behov. Det är en 5-rums klinik där du är en (1) av två (2) tandhygienist med en stabil patientström.

Som anställd hos Klaran Tandvård finns det fina förmåner som friskvård och arbetstid.

Ansökan:

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Rekryterare Moa Trankell på moa.trankell@ptj.se


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100%)
Tillträdesdatum:
Vid överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-03-09

Kontakt

Moa Trankell

Ansök

Ansök