en bild

Tandsköterska till Implantatgruppen och Vålberg

Information om arbetsplatsen

Arbetsplatsen består av två kliniker, Implantatgruppen i Karlstad och Vålbergs tandvård. Våra kliniker är digitaliserade med digital röntgen, OPG, CBCT samt digitalavtryck.

Vi arbetar utifrån det så kallade Addera-konceptet med service, engagemang och erfarenhet som ledord.

På våra kliniker arbetar två tandläkare, fyra tandhygienister och fem tandsköterskor fördelade på två team samt tre receptionister. Du kommer att ingå i ett team som tjänstgör olika veckodagar på respektive klinik.

Adress:
Brattgårdsgatan 36, Vålberg

Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår sedvanliga assistansuppgifter, eget patientarbete med barn och ungdomar, sterilarbete och assistans vid implantatoperation samt delegerade uppgifter framförallt rörande protetik.

Kvalifikationer

Tandsköterskeutbildning är ett krav.
Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Vi ser gärna att du har behörighet i infiltrationsanestesi och profylaxutbildning.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är noggrann och ansvarstagande, som har intresse för ett delegerat arbetssätt och vill lära dig nytt och bidra till klinikens utveckling.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi är flexibla och intresserade av dig som kan arbeta mellan 36 till 40 timmar/vecka.
Rekryteringen pågår löpande under ansökningstiden och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-03-31

Information om tjänsten lämnas av

Behzad Sharifi
Ingalill Karlsson

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: behzad.sharifi1@ptj.se