en bild

Distriktssjuksköterska alt barnsjuksköterska

Information om arbetsplatsen

Citymottagningen är en hälsocentral med 35 medarbetare och 10 500 listade patienter. Hälsocentralen ligger i centrala Umeå med närhet till allt som centrum har att erbjuda med butiker, restauranger samt busshållplatser och tågstationen på gångavstånd.

Vi söker nu en legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom specialistsjuksköterskeprogrammet med inriktning mot hälso- och sjukvård för barn och ungdomar, eller distriktssköterska. Tjänsten innebär arbete som BVC-sköterska samt sedvanliga arbetsuppgifter som distriktssköterska/sjuksköterska inom den dagliga mottagningsverksamheten.

Arbetsuppgifter

 Som kollega på Citymottagningen kan vi erbjuda ett roligt, intressant och betydelsefullt arbete i en lärande miljö tillsammans med kunniga kollegor. Hos oss blir du en viktig del i vår verksamhet och vårt utvecklingsarbete med fokus på patientsäkerhet, tillgänglighet och en god arbetsmiljö.

Rollen som BVC sjuksköterska är varierad med allt från vaccinationer, hembesök, läkarmottagningar och utvecklingsbedömningar. Du blir en viktig del i att främja barnens hälsa, trygghet och utveckling. Du ger stöd till föräldrar i ett aktivt föräldraskap, upptäcker och förebygger fysisk och psykisk ohälsa hos barn samt arbetar med att uppmärksamma och förebygga risker för barn i närmiljö och samhälle.

Rollen som distriktssköterska/sjuksköterska hos oss innebär sedvanliga arbetsuppgifter på en hälsocentral med telefonrådgivning samt både planerade och akuta mottagningsbesök.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du får gärna vara specialistutbildad sjuksköterska antingen som barnsjuksköterska eller distriktssköterska. Tidigare arbete på BVC eller med barn är meriterande. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från primärvård eller likvärdig erfarenhet. Stor vikt läggs vid personlig kompetens. 

Personliga egenskaper

Du har ett intresse för allmänmedicinens bredd och variation. Att bidra till verksamhetens utveckling samt att arbeta för en god vård av hög kvalitet ser du som en naturlig del av ditt arbete. Du har god samarbetsförmåga men kan även självständigt ansvara för att planera, organisera och prioritera ditt arbete. Du har gott omdöme och kommunicerar på ett tydligt sätt. Du har lätt att anpassa dig till olika situationer, och lätt för att skapa bra möten och goda relationer med både patienter, arbetskamrater och samverkansparter.

Övrig information

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Tillträde efter överenskommelse.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100%)
Tillträdesdatum:
Enligt ök
Sista ansökningsdag:
2024-03-12

Kontakt

Ronny Lestander

Ansök

Ansök