en bild

ST-läkare till Citymottagningen Umeå

Information om arbetsplatsen

Citymottagningen är en hälsocentral i centrala Umeå med ett kompetent sammansvetsat personalteam där vi månar om varandra och hjälps åt med de varierande arbetsuppgifterna. Vår syn är att vi arbetar tillsammans och där allas kompetenser är lika viktiga. Vi har ca 10.600 listade patienter och är ca 35 medarbetare.

Vi lägger stor vikt vid sökandens lämplighet och personliga egenskaper såsom tydlig kommunikation och initiativförmåga. Vi förväntar oss att du är samarbetsvillig och en person som bidrar med engagemang och arbetsglädje.

Praktikertjänsts affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt och skapa högsta möjliga värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Adress:
Nygatan 19 B, Umeå

Arbetsuppgifter

Mottagningsarbete, planerat och akut. BVC, MVC. Säbo mm. Utbildningen till specialist inom primärvården sker enligt gällande riktlinjer för ST- tjänstgöring.

Kvalifikationer

Kvalifikationer
Du är leg. läkare med ett genuint intresse för allmänmedicinens bredd och variation samt vill, tillsammans med oss, arbeta för en god vård av hög kvalitet. Att bidra till verksamhetens utveckling ser du som en naturlig del av ditt arbete.

Personliga egenskaper

Som person är du lyhörd och du bemöter alla med ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt. Du har lätt att anpassa dig till olika situationer och arbetar bra i team såväl som självständigt. Du har lätt för att skapa bra möten och goda relationer med både patienter, arbetskamrater och samverkansparter.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-05-28

Information om tjänsten lämnas av

Åse Ring MLA
Ronny Lestander Verksamhetschef

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: ase.ring@ptj.se