en bild

Tandsköterskor till Björken tandvård

Information om arbetsplatsen

Två befintliga tandvårdskliniker med lång erfarenhet har i början av 2024 slagits ihop och blivit Björken tandvård. Centralt beläget på Renmarkstorget i Umeå, på den nybyggda kliniken arbetar idag två tandläkare, två tandhygienister, en koordinator och tandsköterskor. Vi är ett härligt gäng med hög kompetens som brinner för utveckling och vill erbjuda tandvård av hög kvalitet.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är varierande och innefattar sedvanliga tandsköterskeuppgifter så som assistans, administration, reception och sterilarbete. Vi arbetar delegerat där du som tandsköterska utför vissa delar av patientbehandlingen självständigt och får möjlighet att utvecklas.

Kvalifikationer

Vi söker dig med tandsköterskeexamen som kan kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift samt göra dig förstådd på engelska. Meriterande är om du har några års erfarenhet av yrket och/-eller har jobbat delegerat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Som person tror vi att du är utåtriktad, glad och trevlig med hög servicekänsla. Du bör vara flexibel och ha god förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter och att samarbeta med andra.

Övrig information

Intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100%)
Tillträdesdatum:
enl. överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-02-29

Kontakt

Rebeca Wikström

Ansök

Ansök