en bild

Tandhygienist Sundsvall

Information om arbetsplatsen

Tandlaget Sundsvall består av en tandläkare, en tandhygienist och en tandsköterska. Vi har väl inarbetade rutiner som ger oss arbetsro och därmed bra arbetsdagar.
Kliniken har tre behandlingsrum.
Vi bedriver allmäntandvård, implantatbehandlingar, estetisk tandvård. Vi har samarbete med en käkkirurg som kommer till oss och opererar 1 dag per månad.

Adress:
Södra Järnvägsgatan 11 Nb, Sundsvall

Arbetsuppgifter

Sedvanliga tandhygienistuppgifter såsom parodbehandlingar, undersökningar, akutbehandlingar, blekningar. Vid behov kan visst assistansarbete förekomma.

Vi arbetar med teamtandvård med patienten i fokus.

Kvalifikationer

Leg. tandhygienist
Svenska flytande i tal och skrift

Personliga egenskaper

Viktigt att du är noggrann och engagerad i ditt arbete.
Som person är du serviceinriktad, trygg och stabil.
Arbetar noggrant och effektivt, har god personkännedom i ditt patientbemötande. Kommunicerar på ett tydligt sätt i tal och skrift.
Att samarbeta i team är för dig en självklarhet.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Som anställd i Praktikertjänst har du tillgång till en stor mängd utbildningar inom PTJ Akademi.
Sysselsättningsgrad 100%.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan annonstiden gått ut.
Arbetstid enlig överenskommelse.
Tillträdesdag enligt överenskommelse.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-07-31

Information om tjänsten lämnas av

Christina Nilsson

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: christina.nilsson@ptj.se