en bild

Tandsköterska till familjär klinik i Sundsvall!

Bild

Vi söker dig som tandsköterska till en trevlig och familjär klinik inom Praktikertjänst i Sundsvall. Teamet består av en tandläkare och två tandsköterskor där du är den ena!

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: 50–100%, med flexibla arbetstider
Ort: Centrala Sundsvall

Om tjänsten:

Som tandsköterska kommer du arbeta med att assistera tandläkaren med möjlighet att arbeta delegerat. Exempelvis tar du anamnes och bedövning, ta hand om sterilen, reception och tidsbokning. Det kan även förekomma vissa administrativa arbetsuppgifter.

Verksamheten är en 2-rums klinik där tandläkaren arbetar på båda och utför alla behandlingar utom tandreglering. Det är viktigt att man som kollega ska trivas och teamet är måna om att arbetslivet ska fungera med privatlivet. 

Kvalifikationer:

Du är utbildad tandsköterska och kan kommunicera på svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har hunnit arbeta några år.

Som person tycker du om en rak kommunikation med kollegor och värdesätter kommunikationen med patienten. Du tycker om att arbeta självständigt och i högt tempo. Det är viktigt med rätt attityd där du är öppen för att utvecklas.

Urvalprocess
Då det är semestertider kommer intervju på plats att ske efter den 6/8. Telefonintervjuer kommer att ske innan dess så skicka in din ansökan så snart du kan!


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid/Deltid (100%)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-09-03

Kontakt

Moa Trankell

Ansök

Ansök