en bild

Distriktssköterska Önsta-Gryta VC Västerås

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst Familjeläkarna Önsta-Gryta söker distriktssköterska med diabeteskompetens.

Vår vision är att vara en omtyckt vårdcentral som månar om trygghet och hälsa för både patienter och personal. Vi erbjuder vård av allmänläkare, distriktssköterskor med inriktning på diabetes, KOL-spirometri, demensutredningar, inkontinens och hälsosamtal m.m. Vi har även barnsjuksköterskor på BVC, barnmorskor, kurator, fysioterapeuter och arbetsterapeut.

Tillsammans tar vi hand om över 11 000 listade patienter och inom kommande halvår flyttar vi till helt nya lokaler. Vi är en positiv arbetsplats med trevliga medarbetare och korta beslutsvägar. Vår strävan är att alltid ha en hållbar arbetsmiljö med patienten i fokus.

Som distriktsköterska hos oss får du jobba i team med läkare och andra sköterskor och med fokus på LEON, teamarbete och digitala kanaler. 

 

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär i huvudsak sedvanliga arbetsuppgifter på vårdcentral med specialistkompetens för diabetes. Där jobbar vi i team med läkare och med digitala verktyg och ronder. 

Kvalifikationer

Dsk med erfarenhet och utbildning i diabetesvård. 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som förutom ett stort medicinskt kunnande även har en god kommunikativ förmåga samt en hög ansvarskänsla. Du har ett stort engagemang både i mötet med den enskilde patienten och för mottagningen som helhet. Vidare är du positiv och flexibel samt uppskattar att arbeta tillsammans med de övriga professionerna på mottagningen.

Övrig information

Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 
Vi tillämpar provanställning 6 månader.

Vi vill att din ansökan består av ett CV samt ett personligt brev.

Välkommen med din ansökan!


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid/Deltid (40)
Tillträdesdatum:
2024-02-28
Sista ansökningsdag:
2024-02-29

Kontakt

Linn Axelsson Hågevall

Ansök

Ansök