en bild

BVC-sköterska i Fagersta

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst har etablerat sig i Fagersta - ta chansen att jobba hos oss!!!
Vill du bli en del i vårt team och utvecklas med oss? Förvänta dig ett omväxlande, stimulerande och meningsfullt arbete på en arbetsplats i positiv förändringsanda.

Många föräldrar väljer vår BVC för sina barn. Vi vill ge våra barn och deras familjer stöd och vård av hög kvalité. På BVC arbetar tre mycket kompetenta och drivna BVC-sköterskor och vi söker nu ytterligare en kollega. Vi erbjuder dig en attraktiv arbetsplats med eget ansvar, möjlighet till utveckling, trivsam arbetsmiljö och trevliga kollegor.

Vi är ett bra gäng och har nära samarbete med barnmorskor, familjecentral, förskolor och specialpedagoger. Vi har träffar med soc och samarbete med biblioteket.

Praktikertjänst Fagersta Vårdcentral har 12.500 listade patienter och här finns samtliga professioner som täcker Primärvårdsuppdraget.

Adress:
Floravägen 1, Fagersta

Arbetsuppgifter

Ditt arbete följer barnhälsovårdens basprogram och vill
• Främja barns hälsa och utveckling
• Förebygga ohälsa hos barn
• Tidigt identifiera och initiera åtgärder vid problem i barns hälsa, utveckling och uppväxtmiljö
Om du önskar jobba mer än 80% finns möjlighet att arbeta på VC med sedvanliga ssk/dsk-uppgifter - låt oss veta vad just du är intresserad av!

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning till barnsjuksköterska alternativt distriktssköterska.

Personliga egenskaper

Du har ett genuint intresse för människor och har barnet i fokus. Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge barn och föräldrar bästa möjliga omhändertagande. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat, har initiativförmåga och ansvarskänsla. Vi värdesätter att du är engagerad och flexibel som person med god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Denna rekrytering sker helt genom Praktikertjänst AB. Vi undanbeder oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.
Vi är flexibla när det gäller tjänstgöringsgraden.
För tjänsten är körkort önskvärt.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
32 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-03-17

Information om tjänsten lämnas av

Eva Brunström

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: eva.brunstrom@ptj.se