en bild

Distriktssköterska/sjuksköterska - kom och jobba med vårt härliga gäng!!

Bild

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst har etablerat sig i Fagersta - ta chansen att jobba hos oss!!!
Vill du bli en del i vårt team och utvecklas med oss? Förvänta dig ett omväxlande, stimulerande och meningsfullt arbete på en arbetsplats i positiv förändringsanda. Vårdcentralen är belägen i Norra delen av Västmanland och har cirka 11 150 listade patienter. Vårdcentralen drivs sedan 1/12 2022 av Praktikertjänst AB. 

 

Arbetsuppgifter

Ingen dag är den andra lik som sjuksköterska/distriktssköterska hos oss. Dina arbetsuppgifter på vårdcentralen spänner sig över ett brett arbetsfält och omfattar det allmänmedicinska uppdraget där du möter patienter i alla åldrar. Du arbetar hälsofrämjande och rådgivande både via telefon och på mottagningen. Vi arbetar i journalsystemet Cosmic samt använder telefonisystemet TeleQ. 

Kvalifikationer

Leg distriktssköterska eller leg sjuksköterska. 

Personliga egenskaper

Som person är du är positiv, flexibel och engagerad. Du är ödmjuk och inkännande. Du är duktig på att prioritera och har en mycket god samarbetsförmåga. Du har förmåga att arbeta självständigt och i grupp. Du är driftig och tycker om att vara delaktig. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förväntar oss att du är en person som bidrar med engagemang och arbetsglädje.

Övrig information

Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag
Närvarande chef och MLA
Fri parkering
En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar

Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Intervjuer sker löpande och vikariatet kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Denna rekrytering sker helt genom Praktikertjänst AB. Vi undanbeder oss därför telefonsamtal och mejl från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-08-16

Kontakt

Eva Brunström

Ansök

Ansök