en bild

Distriktssköterska/sjuksköterska CityPraktiken

Vi söker en distriktssköterska/sjuksköterska 

Vill du bli en del i vårt team och utvecklas med oss? Förvänta dig ett omväxlande, stimulerande och meningsfullt arbete på en positiv och utvecklande arbetsplats med mycket patientfokus. Vi söker nu en ny distriktssköterska/sjuksköterska. Vi söker dig som har eller önskar få en bred kompetens och ett omväxlande arbete inom primärvården. 

Information om arbetsplatsen

CityPraktiken är Västmanlands största familjeläkarmottagning med ca 20 000 listade patienter. Vi är en del av Praktikertjänst och ingår i vårdval Västmanland.

Vår mottagning har rymliga lokaler med centralt läge i Västerås med gångavstånd till buss och tågstation. Mottagningen har ca 65 medarbetare och ett komplett primärvårdsutbud med distriktssköterskemottagning, fysioterapimottagning, psykoterapimottagning, barnhälsovårds- och mödrahälsovårdsmottagning. Vi har också läkaransvar för fyra särskilda boenden. Vi värnar personalens engagemang och arbetar tillsammans i ett nära samarbete inom mottagningen. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med mottagningsarbete, telefonrådgivning, provtagning samt egen specialistmottagning. I dina arbetsuppgifter ingår också sjukdomsförebyggande arbete. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övriga personalkategorier på vårdcentralen. Du kan förvänta dig stimulerande arbetsuppgifter på en arbetsplats som präglas av en vilja att hjälpa patienter till en förändring vad gäller hälsa, livsstil och livskvalitet. 

Kvalifikationer

Legitimerad distriktssköterska/sjuksköterska. Vi värdesätter tidigare erfarenhet av att arbeta på vårdcentral. Du har goda medicinska kunskaper och är empatisk och strukturerad i ditt arbete och sätter patienten i centrum. God kommunikativ förmåga. Du har förmåga att arbeta självständigt och i grupp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Övrig information

Heltid. Tillsvidareanställning med provanställning. Tillträdesdatum enligt överenskommelse. 


Sista ansökningsdag 2024-03-10. Vi kommer löpande gå igenom ansökningarna och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag. 

Information om tjänsten lämnas av:

Johanna Jonasson, Sara Hård af Segerstad, telefon 021-813 02 05

Välkommen med din ansökan! 

 

 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100%)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-03-10

Ansök

Ansök