en bild

Lösningsorienterad fysioterapeut

Information om arbetsplatsen

Familjeläkarna Önsta-Gryta i Västerås är en stabil och familjär vårdcentral med ca 11 500 listade patienter och en personalgrupp på 30 medarbetare. På vårdcentralen arbetar , 7 stabila allmänspecialister, 2 ST läkare samt AT, en rutinerad sköterskegrupp med undersköterskor med stor erfarenhet, kurator samt sekreterare/receptionist. Vi har BVC och MVC.
Vi strävar efter hög kontinuitet för våra patienter i sina möten på Vårdcentralen. Vår fysioterapimottagning är inte belägen på VC. Inom kort kommer vi att befinna oss i toppmoderna, nya lokaler och jobba i gemensamma moderna flöden. Fysioterapin interageras på VC i samband med nya lokalerna. Så här finns stor chans att påverka arbetsmetodik och uppbyggnad av VC och fysioterapin. Idag består vår fysio av två medarbetare varav den ena ska vara föräldraledig. I nya lokalen hoppas vi utöka till 3 fysioterapeuter.

Adress:
Vildrosgatan 2, Västerås

Arbetsuppgifter

Sedvanlig Fysioterapi enligt primärvårdprogrammet

Kvalifikationer

Slutförd utbildning till fysioterapeut eller sjukgymnast.
Gärna med vidareutbildning och erfarenhet av arbete på VC.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är flexibel och hittar lösningar i ditt arbete, som klarar en självständig vardag men tycker om att arbeta i team. Du som vill utveckla och nystarta verksamheten för fysioterapi inom Vårdcentralens regi.

Vi söker dig med hjärtat på rätt plats och med en tydlig approach emot patienterna. Som gladeligen är hjälpsam och patientfokuserad och innovativ samtidigt som en fot ska vara förankrad i verksamheten och dess uppdrag.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Vikariatet har stor möjlighet till förlängning.

Anställningsform:
Vikariat
Varaktighet:
202408
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
2023-03-01
Sista ansökningsdag:
2023-01-31

Information om tjänsten lämnas av

Linn Axelsson

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: linn.axelsson.hagevall@ptj.se