en bild

Allmänspecialist sökes

Information om arbetsplatsen

Är du nyfiken på ett spännande arbete på en riktigt fin arbetsplats med gott rykte och fantastiska arbetskamrater? Vill du samtidigt ha en bra lön med möjlighet till schyssta arbetsvillkor, teamarbete och oslagbart samarbete med kommun och hemsjukvård? Då är vi stället för dig.

Vårdcentralen finns i nya fräscha lokaler och ligger i Surahammars centrum, endast 20 minuter från Västerås. Buss och tågstation ligger bredvid och gratis parkering.

Vi har ca 8.890 listade patienter, flera fasta familjeläkare, ST- och AT-läkare och alla övriga professioner som finns på en vårdcentral.

Vi har ett oslagbart och enkelt samarbete med kommunens och hemsjukvårdens sjuksköterskor, samt även med Hälsobolagets fysioterapeuter som ligger vägg i vägg med oss. Där finns det även ett nybyggt, fint gym samt ett mysigt café.

Tidböckerna är uppbyggda utefter vår verksamhet med gott om administrativ tid där du har stor möjlighet att själv påverka hur din dag ska se ut. Du arbetar också i team med en sköterska vilket förenklar ditt arbete. Vi är inte främmande för att prova nya arbetssätt som förbättrar flöden och arbetsmiljö.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Köpmannagatan 25, Surahammar

Arbetsuppgifter

Mottagningsarbete med akuta och planerade patientbesök. Sedvanliga uppgifter inom primärvårdsuppdraget med ansvar för listade patienter. Utifrån önskemål och erfarenhet finns möjlighet att arbeta på BVC, hemsjukvård och SÄBO.

Kvalifikationer

Du är legitimerad läkare med specialistkompetens allmänmedicin

Personliga egenskaper

Som person är du trygg i dig själv och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete. Du har gott omdöme och tycker om teamarbete. Du är prestigelös och kommunicerar på ett tydligt sätt.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-01-31

Information om tjänsten lämnas av

Linda Ekendahl Lamberg

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: linda.ekendahl@ptj.se