en bild

Enhetschef till Vårdcentralen i Fagersta

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst har etablerat sig i Fagersta - ta chansen att jobba hos oss!!! Vill du bli en del i vårt team och utvecklas med oss? Förvänta dig ett omväxlande, stimulerande och meningsfullt arbete på en arbetsplats i positiv förändringsanda. Vi har cirka 12.500 listade patienter och nästan ett 40-tal medarbetare.

Adress:
Floravägen 1, Fagersta

Arbetsuppgifter

Som enhetschef hos oss arbetar du strategiskt tillsammans med verksamhetschefen och ingår i verksamhetens ledningsgruppen. Du ansvara för att den dagliga driften fungerar på mottagningen. Du sköter planering av bemanning både kortsiktigt och långsiktigt, schemalägger i Cosmic, planerar ledigheter och semestrar samt oplanerad frånvaro vid sjukdom och VAB. Du är teamledare för sköterskegruppen och du jobbar också kliniskt i verksamheten. En viktig del i ditt arbete är att coacha, utveckla och stödja dina medarbetare samt att tillvarata deras kompetens och engagemang. Uppdraget som enhetschef är på cirka 50% och resterande tid arbetar du kliniskt inom din profession.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg ssk/dsk och meriterande är om du har primärvårdserfarenhet.

Personliga egenskaper

Som person har du en positiv attityd, är tydlig och har lätt för att kommunicera. Du är engagerad och flexibel. Du inspireras av att utveckla och leda verksamheten. Du är van att ta egna initiativ och eget ansvar. Du är duktig på att prioritera och har en god samarbetsförmåga. Du har förmåga att arbeta självständigt och i grupp. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Denna rekrytering sker helt genom Praktikertjänst AB. Vi undanbeder oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-04-14

Information om tjänsten lämnas av

Eva Brunström

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: eva.brunstrom@ptj.se