en bild

Allmänspecialist till Önsta-Gryta VC Västerås

Information om arbetsplatsen

Familjeläkarna Önsta-Gryta är en familjär vårdcentral med en grund av stabila allmänspecialister. Vi är ca 11 500 listade patienter. Med dig på plats har vi full bemanning av sju allmänspecialister tillsammans med två ST-läkare.
Hos oss jobbar vi för goda samarbeten, tydliga uppdrag och fungerande rutiner. Vårdcentralen är på väg emot nybyggda lokaler under 2023, där vi kommer kunna jobba i moderna och effektiva flöden.
Vi har en stabil bemanning och bra patientkontinuitet.
Vi jobbar för medarbetarmedverkan och medarbetarpåverkan i arbetet.

Adress:
Vildrosgatan 2, Västerås

Arbetsuppgifter

Läkarmottagning med möjlighet till BVC och SÄBO.

Kvalifikationer

Specialistläkare i allmänmedicin.

Personliga egenskaper

Ansvarsfull, höga arbetsmoral, patientfokuserad, kollegialt flexibel, innovativ inom ramen för primärvårdsuppdraget.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.
Intervjuer kommer att ske löpande under rekryteringstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
2023-04-03
Sista ansökningsdag:
2023-03-03

Information om tjänsten lämnas av

Linn Axelsson

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: linn.axelsson.hagevall@ptj.se