en bild

Allmänspecialist till Byjordens VC

Information om arbetsplatsen

Byjordens Vårdcentral ligger centralt belägen i Köping med gångavstånd till buss- och tågstation. Vi har ca 7500 listade patienter. På mottagningen jobbar läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, BVC-sköterska, psykoterapeut, undersköterska och sekreterare.

På vår lilla enhet arbetar vi med korta beslutsvägar vilket upplevs fördelaktigt i mötet med patienten och i samarbetet med kollegor. Hos oss har du också stora möjligheter att vara delaktig i verksamhetens fortsatta utveckling. Verksamheten är en del av Praktikertjänst och ingår i Vårdval Västmanland.

Adress:
Byjordsgatan 1c, Köping

Arbetsuppgifter

Som allmänläkare hos oss kommer du att ha ansvar för din egen patientlista - ta hand om både akuta och planerade besök på mottagningen. Du kommer att handleda ST-läkare, vara ett medicinskt stöd gentemot hemsjukvården och delta i rondarbete mot vårdcentralens särskilda boenden.

Kvalifikationer

Legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin.
Du som är i slutet av din ST-läkarutbildning i allmänmedicin är också välkommen att ansöka.

Personliga egenskaper

Du har en god kommunikativ förmåga och behärskar svenska språket i både tal och skrift. Du är flexibel och kan anpassa dig till olika situationer såväl planerade som akuta. Hos oss är helhetsansvaret viktigt liksom engagemang i mötet med patienter och anhöriga. Du kan samarbeta med alla medarbetare på vårdcentralen och bidrar till god stämning i arbetsgruppen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-08-31

Information om tjänsten lämnas av

Anna-Karin Eek
Jonas Tilly

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: ida.tilly@ptj.se