en bild

Allmänspecialist med möjlighet till delägarskap

Bild

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst Familjeläkarna Önsta-Gryta söker Allmänspecialist.

Vår vision är att vara en omtyckt vårdcentral som månar om trygghet och hälsa för både patienter och personal. Vi erbjuder vård av allmänläkare, distriktssköterskor med inriktning på diabetes, KOL-spirometri, demensutredningar, inkontinens och hälsosamtal m.m. Vi har även barnsjuksköterskor på BVC, barnmorskor, kurator, fysioterapeuter och arbetsterapeut.

Tillsammans tar vi hand om över 11 000 listade patienter och inom kommande halvår flyttar vi till helt nya lokaler. Vi är en positiv arbetsplats med trevliga medarbetare och korta beslutsvägar. Vår strävan är att alltid ha en hållbar arbetsmiljö med patienten i fokus.

För rätt person kan möjlighet finnas att ingå i ledningsgruppen och bli delat verksamhetsansvarig med andra läkare på mottagningen. Som verksamhetsansvarig läkare är du med och beslutar om den dagliga driften och du blir dessutom delägare i Praktikertjänst – Sverige största privata vårdaktör.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär i huvudsak sedvanliga arbetsuppgifter på vårdcentral och handledning av AT- och ST-läkare, medicinskt stöd gentemot hemsjukvården, rondarbete mot särskilt boende. Som specialist i allmänmedicin bidrar du till att fortsätta utveckla en väl fungerande vårdcentral till att bli ännu bättre.

Kvalifikationer

Legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin.
Du som är i slutet av din ST-läkarutbildning i allmänmedicin är också välkommen att ansöka.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som förutom ett stort medicinskt kunnande även har en god kommunikativ förmåga samt en hög ansvarskänsla. Du har ett stort engagemang både i mötet med den enskilde patienten och för mottagningen som helhet, samt ett stort intresse för utvecklingsarbete och fortbildning. Vidare är du positiv och flexibel samt uppskattar att arbeta tillsammans med de övriga professionerna på mottagningen.

Övrig information

Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser gärna att du tar en första konfidentiell kontakt med vår Affärsutvecklare Kalle Sandberg på telefon 070-789 39 71 alt mejla kalle.sandberg@ptj.se
Vi tillämpar provanställning 6 månader.

Vi vill att din ansökan består av ett CV samt ett personligt brev.

Välkommen med din ansökan!


Tillbaka till lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100%)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-06-18

Kontakt

Kalle Sandberg

Ansök

Ansök