en bild

ST-läkare

Information om arbetsplatsen

Familjeläkarna Önsta-Gryta i Västerås är en stabil och familjär vårdcentral med ca 11 500 listade patienter och en personalgrupp på 35 medarbetare. På vårdcentralen arbetar , sju stabila allmänspecialister, två ST läkare samt AT, en rutinerad sköterskegrupp med undersköterskor med stor erfarenhet, kurator samt sekreterare/receptionist. Vi har BVC och MVC. Vårdcentralen har egna fysioterapeuter.

Vi strävar efter hög kontinuitet för våra patienter i sina möten på Vårdcentralen. Inom kort kommer vi sitta i nya toppmoderna lokaler och arbeta i effektiva och moderna arbetsflöden.

I läkargruppen jobbas det med högt i tak och med stor generositet med kunskaps- och erfarenhetsutbyte. Utbildningen till specialist inom primärvården sker enligt gällande riktlinjer för ST- tjänstgöring.

Adress:
Vildrosgatan 2, Västerås

Arbetsuppgifter

Under handledning av våra erfarna specialister arbetar du i primärvårdsuppdragets alla delar. Vi gör en individuell planering av din tid som ST och ser till att du får följa patienter i hela kedjan i de olika delarna av uppdraget. vi jobbar med stor medarbetarmedverkan för att få till arbetet på ett effektivt sätt för våra medarbetare.

Kvalifikationer

Leg läkare som vill söka ST Alternativt pågående ST- läkare utbildning.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg och kreativ. Som är nyfiket utforskande av primärvårdsuppdraget inom dess befintliga ramverk.
vi ser att du är självständig och prestigelös och tar ett stort eget ansvar i ditt arbete.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Intervjuer sker löpande och vi kan komma att anställa innan ansökningstiden gått ut.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-04-30

Information om tjänsten lämnas av

Linn Axelsson Hågevall

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: linn.axelsson.hagevall@ptj.se