en bild

ST läkare på Önsta-Gryta VC

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst Familjeläkarna Önsta-Gryta söker ST-läkare.

Vår vision är att vara en omtyckt vårdcentral med hög tillgänglighet, som månar om trygghet och hälsa för både patienter och personal. Vi erbjuder vård av allmänläkare, distriktssköterskor med inriktning på diabetes, KOL-spirometri, demensutredningar, inkontinens och hälsosamtal m.m. Vi har även barnsjuksköterskor på BVC, barnmorskor, kurator, fysioterapeuter och arbetsterapeut.

Tillsammans tar vi hand om över 11 000 listade patienter och inom kommande halvår flyttar vi till helt nya lokaler. Vi är en positiv arbetsplats med trevliga medarbetare och korta beslutsvägar. Vår strävan är att alltid ha en hållbar arbetsmiljö med patienten i fokus.

I och med nya lokaler ställer vi om vår vård till effektivare vårdprocesser med LEON och med samarbete över professionsgränserna som ledord. Vi jobbar för modern primärvård. 

 

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär i huvudsak sedvanligt primärvårdsarbete med fokus på utbildning och handledning. Du kommer att tas omhand enligt vårt program för ST med fokus på god handledning och bra utbildning av våra allmänspecialister. 

Kvalifikationer

Leg läkare. 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som förutom ett stort medicinskt intresse för allmänmedicinska flöden som även har en god kommunikativ förmåga samt en hög ansvarskänsla. Du har ett stort engagemang både i mötet med den enskilde patienten och för mottagningen som helhet, samt ett stort intresse för utvecklingsarbete och fortbildning. Vidare är du positiv och flexibel samt uppskattar att arbeta tillsammans med de övriga professionerna på mottagningen.

Övrig information

Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 
Vi tillämpar provanställning 6 månader. 

Vi vill att din ansökan består av ett CV samt ett personligt brev.

Välkommen med din ansökan!


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100%)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-12-31

Kontakt

Linn Axelsson Hågevall

Ansök

Ansök