en bild

Tandhygienist till Tandvårdsgruppen Norberg

Bild

Information om arbetsplatsen

Tandvårdsgruppen Norberg är en familjär tandvårdsmottagning som erbjuder kvalitativ tandvård för alla åldrar. Vår vision är att kunna utföra en så stor del av patientens behandling som möjligt på hemmaplan. Det innebär att vi erbjuder tandvård som exempelvis bastandvård, protetik och kirurgi, implantat och estetisk tandvård. Vi arbetar också med tandreglering med Invisalign.
Mottagningen finns i fräscha ljusa lokaler på markplan med modern utrustning. Hos oss arbetar idag 9 personer uppdelade på två team.

Norberg är en liten kommun i norra Västmanland med ca 6000 invånare om ligger ca 7mil från Västerås. Här finns fina möjligheter till ett rikt friluftsliv i vackra omgivningar. Norberg är bl.a. känt för det anrika Elsa Anderssons konditori och Sveriges andra största skidlopp Engelbrektsloppet. 

Arbetsuppgifter

Tjänsten som tandhygienist hos oss innebär omväxlande arbetsuppgifter som revisionsundersökning, parodbehandling och förebyggande tandvård. Vi har patienter i alla åldrar, från barn till äldre och personer med tandvårdsstöd. 
Vi strävar efter att jobba delegerat inom flera områden där kompetens och intresse finns, t.ex. avtryckstagning, enklare lagningar och blekning. 
Du kommer både att arbeta självständigt och vara en del av teamet tillsammans med tandläkaren.

 

Kvalifikationer

Du är legitimerad tandhygienist.
Några års arbetserfarenhet inom yrket är meriterande.
Du behöver behärska svenska språket i tal och skrift och har grundläggande IT-kunskaper.

 

 

Personliga egenskaper

Vi söker efter dig som är professionell med en positiv inställning till såväl patienter som arbetskamrater. En lagspelare i det lilla teamet med god förmåga att ta eget ansvar/initiativ.  
Vi behöver dig som tycker om att arbeta med patienter och ser människors lika värde. Du har en god social förmåga, är engagerad och gillar att utvecklas.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaperÖvrig information

Vi arbetar idag sologroup, dvs arbetsdagen är uppdelad i två skift där vi växelvis arbetar förmiddag och eftermiddag.
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid/Deltid (Enligt överenskommelse)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-10-31

Kontakt

Marielle Malm
Mikaela Nordin

Ansök

Ansök