en bild

Tandsköterska till Manfredkliniken i Västerås

Information om arbetsplatsen

Manfredkliniken är fint belägen i centrala Västerås med härlig utsikt över Svartån och Stadsparken. På vår mottagning med fem behandlingsrum jobbar två tandläkare, en tandhygienist, tre tandsköterskor och en receptionist.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Stora Gatan 33, Västerås

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna hos oss innebär sedvanliga tandsköterskeuppgifter som röntgentagning, assistans vid behandling, sterilarbete och tidbokning. Vi har ett delegerat arbetssätt där du kan utveckla dina färdigheter inom:
• Infiltrationsanestesi
• Avtryckstagning och intraoral scanning
• Provisorier vid protetiska behandlingar
• Enklare provisoriska fyllningar

Kvalifikationer

Tandsköterskeexamen. Ett intresse av att utvecklas i delegerat patientarbete och gärna några års erfarenhet av att arbeta kliniskt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du har god datorvana och skriver samt talar obehindrad svenska.

Personliga egenskaper

För oss är det viktigt med hög vårdkvalitet, empati och engagemang. Du drivs av att ge god service och är intresserad av all tandvård. Vi söker dig som är omtänksam och engagerad. Du har bra samarbetsförmåga och trivs med omväxlande arbetsuppgifter. Du är flexibel och har förmågan att se helheten, planera och prioritera.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

En heltidstjänst motsvarar i snitt ungefär 37 arbetstimmar per vecka och ledighet varannan fredag. Vi erbjuder 5000 kr årligen i friskvårdsbidrag och flera andra konkurrenskraftiga förmåner. Intervjuer sker löpande.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-05-28

Information om tjänsten lämnas av

Sofia Eriksson

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: sofia.eriksson.2@ptj.se