en bild

Distrikssköterska/Sjuksköterska

Information om arbetsplatsen

Sotenäs vårdcentral är en välfungerande vårdcentral i Hunnebostrand.
Som distriktssköterska hos oss har du möjlighet att följa med i hela patientresan både via fysiska patientbesök som digitala. Du kommer att arbeta med ett kompetensstarkt team som består av specialister i allmänmedicin, kurator, distriktssköterskor, undersköterskor samt medicinska sekreterare. Vi arbetar tvär-professionellt där alla har stora möjligheter att vara med och påverka arbetsmiljön och vara delaktig i utvecklingen av nya arbetssätt.
Vårdcentralens fokus ligger på hög tillgänglighet, kontinuitet och gott bemötande.

Adress:
Skolgatan 19, Hunnebostrand

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär omväxlande arbetsuppgifter där möjligheten till kompetensutveckling är god och är något som vi strävar efter att främja. Du kommer arbeta med akuta patientflöden, mottagningsarbete samt telefonrådgivning samt vara delaktig i vår digitala plattform PTJ 24. Du har en central roll i samverkan kring patienten där du säkerställer en god kvalitet i omvårdnaden.

Kvalifikationer

Du är legitimerad distriktssköterska med erfarenhet av primärvård eller mottagningsarbete. Intresse för IT är meriterande då vi arbetar mycket digitalt och kommer utöka detta framöver.

Personliga egenskaper

Du är professionell i ditt bemötande samt värnar om att sätta patienten först. Du är självgående, ansvarstagande och som vill göra skillnad för både patienter och kollegor. Du har goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift. Du är nyfiken på och tycker det är roligt med digitala verktyg i ditt arbete.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Arbetstiden kan diskuteras.
Intervjuer sker löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
32 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-04-07

Information om tjänsten lämnas av

Jennie Ragnarsson

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: jennie.ragnarsson@ptj.se