en bild

BVC sjuksköterska till Centrumpraktiken i Kungälv

Information om arbetsplatsen

Många föräldrar väljer vårt BVC för sina barn för att vi vill ge våra barn och deras familjer stöd och vård av högsta kvalité. Vårdcentralen Centrumpraktiken är en stor vårdcentral i centrala Kungälv och drivs i privat regi via Praktikertjänst. Våra BVC sjuksköterskor är mycket kompetenta och ansvarstagande . Vi erbjuder dig en attraktiv arbetsplats med eget ansvar, möjlighet till utveckling och trivsam arbetsmiljö tillsammans med trevliga kollegor .

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Triogatan 5, Kungälv

Arbetsuppgifter

Ditt arbete följer barnhälsovårdens basprogram och vill
• Främja barns hälsa och utveckling.
• Förebygga ohälsa hos barn.
• Tidigt identifiera och initiera åtgärder vid problem i barns hälsa, utveckling och uppväxtmiljö.
Arbetet sker på många olika sätt med till exempel mottagningsbesök, telefonrådgivning,
föräldragrupper, digital kontakt och läkarmottagningar. Du samverkar med andra professioner på vårdcentralen och inom barnhälsovården.

Kvalifikationer

Specialistsjuksköterskeexamen inriktning distriktssköterska eller med inriktning hälso- och sjukvård för barn och ungdom. Stor nyfikenhet för BVC är viktigt men du måste inte ha arbetat med BVC tidigare.

Personliga egenskaper

Du känner ett starkt engagemang för barnen och deras familjer och ger ditt bästa för dem och för dina arbetskamrater på BVC och vår stora, omtyckta vårdcentral. Här har du ett nära samarbete med såväl dina kollegor på BVC som läkare, sjuksköterskor, samtalsterapeuter och övrig personal på vårdcentral och rehab, som ligger i samma lokaler. För oss är det viktigt att du som brinner för ditt arbete som BVC-sköterska kan komma till din rätt. Vi söker dig som är positiv till arbetsuppgifter som är omväxlande och varierande. Du jobbar både
självständigt och i samarbete med kollegor och andra yrkesgrupper. Du tycker om att ha personlig kontakt med barnen och deras familjer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Varmt välkommen till oss med din ansökan.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Vi ser gärna din ansökan så snart som möjligt.
Anställningsform: Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka: Kan diskuteras
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 23-03-14
Tveka inte att höra av dig om du har frågor om tjänsten!

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
32 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-04-30

Information om tjänsten lämnas av

Pernilla Royson
Ulrika Kluge

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: pernilla.royson@ptj.se